Sunday, November 28, 2010

Best blog



best nya blog kau nih!

haa, pernah orang puji blog kau orang best? aku pernah. tapi dalam mimpi je rasanya. kihkih.

Sebenarnya aku dapat award lagi dari cik mira yang tengah kaya dengan award sekarang.hiks :P




haa.. nama award ni best blog. siap ada gamba si mickey mouse ni lagik! cun gituuu. Tapi kan..aku musykil ni, best ke blog "ct kamila" ni. Tapi kalau dah dapat award tu macam best la kot. Macam je lah..haha..

so, aku nak bagi award ni pada sape2 yang rasa blog dia best..muahaha



p/s: dalam hati " penat la hasilkan jurnal sendiri. dah 3 kali edit ni " (lari topik jap)

baibai

6 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

blog saya hampeh..tak layak ambik award nih :(

Amirah Adnan said...

ihiks!skang da miskin award da sbb da jrg bw..muahahaha!

ct kamila said...

sugar:

blog cik linn cun laa

:P

ct kamila said...

mira:

ai pon dah lama gilak tak bw...kehkeh

:P

Rafhan said...

wah, dapat award!!! tahniah.. pas ni boleh ler blanjer makan.. hehe..

ct kamila said...

rafhan:

no hal kalo bab2 blanje ni...haha..mcm iye2 je..

:P