Saturday, November 13, 2010

mai baca mai baca



ceh..macam jurual pulak tajuk aku. yelaa, (mai beli mai beli vs mai baca mai baca). Haa, kan lebih kurang tu..kahkah

Ok. aku mengarut je tu. Sebenarnya saja nak cerita yang aku dapat award hari ni... :P


wow..wow..wow.. haha!!


Berikan satu nickname untuk pemberi award :
cik mira cumei.. (bodek2..haha)

Ucapan untuk pemberi award ini :
toche sebab bagi den award ni ye. T den blanje makan. Tapi dalam mimpi je boleh kan? hikhik :P

Berikan 6 nama artis yg korang minat :
heliza, asyraf muslim, lisa surihani, fahrin ahmad, intan ladyana,
n last sekali ct kamila.
( eh, yang last sekali macam x berkaitan je. :)) )

Beri award ni kepada 10 kawan blog atau follower :
sape2 yang datang singgah blog den, korang kena tag. So, jangan la malu-malu nak jawab. ai taw u all tak pemalu macam ai... kehkeh.


p/s: dalam hati: bangga la dapat award ni. hahaha

baibai



3 comments:

Amirah Adnan said...

mlm neh kul doblas jumpe kat pizza hut dlm mimpi! kehkehkeh :p

ct kamila said...

mira:

haha..kire ok gak mkn piza dlm mimpi..

dah lama x mkn pizza nih..

wakakaka :P

F & A said...

eh i tengok ur blog neh. dapat aaward ke? heh come singgah mine. comment2 sikit. :)