Tuesday, November 9, 2010

hari penat sedunia


Disebabkan aku duk dalam keadaan sekejap sejuk gila then sekejap panas gila, keadaan memaksa aku untuk dapat fever. Ye la, sekejap aku masuk bilik Dr, sekejap aku keluar cari makanan laa, cari bahan laa, cari pasaii pon ade jugak. haha

tadi pon aku bawak moto takde perasaan langsung wa cakap der. Dalam range 60/70 km/j. bese aku pecut 100/100 lebih. Semua orang duk pintas aku. Takpe laa, hari ini aku bagi chance kat korang pintas aku. sengal!

pastu tyme nak balik, kawan aku balik jalan kaki pasai tunggu ayah dia datang ambik. Aku g kat parking moto. Tetiba ada orang tegur dari belakang. Tersentak biawak aku jap..biawak pon tak tersentak macam tu laa aku rasa. muahaha

dia : kenapa kawan balik jalan kaki.
aku : ayah dia datang ambik.
dia: Oo...student ke?
aku : yup. student.
dia: laa, tak nampak macam student pon. student under Dr ke?
aku : ha ah.
dia : besok datang jumpa Dr tak?
aku : tak kot. Khamis ni kalau jadi.
dia : so, kita jumpa khamis ni (sambil senyum).
aku : no hal. Bereh2

disebabkan aku asyik duk keluar masuk bilik Dr tadi, staff umt tu dah cam muka aku. Haha. mesti duk pikir aku ni tak reti duduk diam. Malu aku wei.. wakaka

baibai

6 comments:

Amirah Adnan said...

dia? siapakah dia? ekeke..

ct kamila said...

mira:

secret admire..wakaka

xdelah, staff kat umt.. :P

Amirah Adnan said...

kim slm syg kat dye..hak3..:P

ct kamila said...

mira:

haha..wokess..nanti ai kim slm bek punye...

wakaka

:P

Anonymous said...

WOW. :D

ct kamila said...

anon:

wow jugok laa.. haha

:P