Monday, November 8, 2010

wa rasa


wa rasa nak pergi holiday laa. Wa sangat busy. Wa dah pening dengan wa punya research. Prof ingat wa sangat pandai sampai suruh wa buat system untuk mobile based sebab nak jual kepada pengguna dan masuk bertanding peringkat U. (wa tak sepandai-pandai tupai melompat laa prof).

wa nak pergi duduk dalam laut macam cerita spongebob tu boleh tak? lagi satu, wa nak kawan dengan doraemon sebab wa nak pinjam poket ajaib dia. So, wa buleh pinjam pintu doraemon untuk pergi kemana-mana dengan senang hati.

lagipon wa tak payah nak naik bas or flight or apa-apa jela sebab dah ada pintu ajaib doraemon...hakhak

wa sudah mengong. hehe

baibai

5 comments:

Amirah Adnan said...

sis!

dont be bengong2 like det..hehe..take a deep breath oke..jgn stress sgt2.. nnti effect kat kesihatan tu..wat cool jek..

:)

ct kamila said...

haha..

entry sudah merapu meraban malam ni. :P

nyway, thanks mira...hidup kna cool..br best kan..hehe

Amirah Adnan said...

haha..

yeah..betol tuh..

btw, sok ngan luse mira ade exam amali.. nebes siot.. lg mau merapu meraban gak..hehe

wish me luck oke sis! :)

ct kamila said...

mira:

chaiyok2..

gud luck! u can do it bebeh..

hehe

:P

Amirah Adnan said...

haha..

tengs sis!:)