Wednesday, November 24, 2010

Drive kemain lagik! tapi...

wuwuwu...sedih aku..

MySpace


camni ar..camni ar...aku keluar rumah kemain lagi awal..pastu sampai sana pun awal.. tepat je jam 4 petang..

zupppp..

aku masuk bilik Dr..


kerani : ye, nak jumpa siapa?
aku : jumpa Dr.
kerani : laa, Dr takde hari ni. maybe dah naik flight ke kl.
aku: wut? tapi saya ada temujanji nak jumpa Dr hari ni.
kerani: Dr lupa laa tu agaknya. Dia bizi minggu ni.
aku: ok, tekpelah...terima kasih ye.. (dalam hati..sedih!)


MySpaceMySpaceMySpaceMySpaceMySpaceMySpace


aku mesej Dr tanya tentang temujanji tu. Dr mintak maaf sebab lupa nak bagitau dia kena g kl sebab ada urusan penting..

taw tak..taw tak...penat aku drive g sana. 40 minit gituuu baru sampai taw. dahla hujan lebat gila. mujur aku ni tak kurus kedempeng. Kalo tak, mau aku terbang kena tiup dek angin. (hei..mood sedih masih mampu buat lawak..sekeh kang!) * monolog dalaman

tapi kan..ada gak peristiwa kelakar hari ni.. sat, aku nak gelak jap..haha.. tadi kan...aku..aku..hihi
MySpaceMySpace

aku tengok ada sorang gurl ni. kurus memang kurus gila bai. pastu kan..angin kuat tadi..gurl ni macam nak terbang dek angin je tyme dia jalan tu.. aku dalam kereta terkekeh-kekeh gelak.. (jahat kau!)..haha

sib baik orang tak nampak pasai tinted cermin kereta aku gelap..selamat ai..kihkihkih

MySpace baibai

8 comments:

kinN~ said...

ceh sempat ag gelak kt dia ye..sy pun gelak jgk.ahax~

Betta sp said...

nasib baik la xterbang gurl tue, kalo x mesti jadik superwoman.....terkejut berok pulak

hakim said...

jahat nggoh... wakaka

ct kamila said...

kinN:

kalo awak tgok td kn..mesti awak tergelak cam sy gak..hahaxx

ct kamila said...

betta:

kalo jadik superwoman, kira superwoman msia pertama la kan..

hikhik

:P

ct kamila said...

akim:

bese...jht sokmo bab2 gni..

kehkeh

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
wakakakakakaka
nice post

ct kamila said...

brutalsolo:

wslm..nice eh..thanks2! hehe