Friday, November 26, 2010

kamu blogger yang sweet macam...



eceh..tajuk entry selalu je nak suspen kan.. ( well...sambil kenyit-kenyit mata ) haha..gatal kau!

saje je nak setori yang aku dapat award lagi dari cik mira sweet ni.. pasal dia bg award ni kat ak, terus je sweet kan.. :P



lolipop ni macam sedap je..jom g beli kat medin besok! kihkihkih


ni la yang dipanggil award "you are sweet blogger like candy".

MySpaceMySpace

tengok2..kan dah tersipu2 malu tu..haha..so, kalo korang nak dapat award ni korang kena makan candy banyak2 sampai takde gigi :P





p/s: aku tag semua orang yang baca blog aku tuk dapat award ni.. hehe

baibai


14 comments:

Betta sp said...

rasa nak bli lolipop pulak

ct kamila said...

betta:

hehe..jgn lupa bli sok..btw..i give u dis award..

haNem said...

previous entry hanim ader lolipop :)

rossoneri said...

dah lama xmakan lolipop tuh

ct kamila said...

hanem:

owh..so jom mkn lolipop..tetibe..hehe

:P

ct kamila said...

rassoneri:

we r da same..so, jom g bli lolipop tu..

kihkih

:P

I*K*T*I*R*A*F said...

sweeeeeeeeeeeeeeet! ;p

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

lolipop !
best tu !

frst time dtg snie !!
salam pekenalan !

Entry Terkini !!
1. Suke dan Benci
2. Mesej Berantai
3. Free Porn Movie

ct kamila said...

iktiraf:

hee..maceh!

:P

ct kamila said...

fiza:

slm perkenalan jugak..tq singgah cni..

:)

ahmad endo said...

tengok lolipop teringat cita kungfu hustle...hehehe

ct kamila said...

ahmad endo:

ingat kungfu panda td..hehe..

:P

Amirah Adnan said...

meh amek award pulak..mira kaye dg award skang..haha..

http://cokletwinter.blogspot.com/2010/11/best-blog.html

ct kamila said...

mira:

haha..cik mira dah kaya skang..kihkih