Tuesday, September 21, 2010

orang bijak pandai...


Assalamualaikum dan salam satu malaysia.

eceh! macam wartawan gituuu...kahkah *pengsan. Bila aku sambung belajar buat master ni, baru aku tahu situasi orang bijak pandai. Bukan aku yang pandai, but student-student yang dah sem 3 or 4 buat master or phd yang satu U dengan aku.

Banyak bezanya. rasa macam kerdil pulak aku ni. Diorang punya opinion and the way they talk, pergh superb. Sampai aku pon ternganga tak tutup-tutup. (den tipu je. kan tak pasal-pasal lalat masuk dalam mulut den ternganga cam gitu. hahah).

Tadi second supervisor aku suh aku masuk seminar under group dia. So, aku pon pergilah sorang-sorang. ye la, geng ak yang nak masuk sambung master dengan aku, terpaksa kiv and masuk bulan 12 ni. Aku masuk dalam bilik perbincangan tu senyum-senyum kambing je. Sorang pon aku x kenal. haha.

But, semua student under group tu ok laa. Even from 12 student, 5 orang tengah buat phd. tak sombong pulak tuh. Aku pon apa lagi, usha-usha ah tanya tentang nak mintak scholar and all these things. Seronok la pulak bercakap dengan orang bijak pandai ni. mostly ramai student situ dah kerja as lecturer.

And aku yang paling muda. Ada yang panggil aku adik. haha. Terkekeh-kekeh aku suka. Mana ada orang panggil aku adik before this. So, aku suruh diorang panggil nama aku je. ;p ;p

hehe

chow cin chow.


3 comments:

hakim said...

adek mila. kehkeh

ct kamila said...

haha...

Oo..skodeng blog aku eh..hehe

;p

hakim said...

hehe... sambil2... :D