Thursday, September 16, 2010

cara pakai selendang gaya heliza helmi ;p



Assalamualaikum...

korang sihat? hehe.. Baru-baru ni kawan aku ada tanya cara-cara nak pakai selendang gaya heliza helmi..alaaa, heliza helmi AF tu..tapi aku tak ingat AF berapa...haha. So, dia suruh aku buat video cara-cara nak pakai selendang gaya tu.. Sebab member aku ni punya pasal, aku pun buat la satu video ni..Tentang cara pemakaian selendang ala-ala heliza helmi ;p


Tue kat atas tu contoh gambar heliza. So, aku pun ekjas sikit ikot citarasa aku. Jangan gelak sudah..haha.







Ni first time aku buat video...macam cuba try test laa ni. So, if korang nak cuba, can try it at home, hostel, umah sewa.. or whatever la..asalkan puas hati..hehe

selamat mencuba!

chow cin chow




12 comments:

sri juju said...

my idol !! heliza helmi :)

ct kamila said...

sri juju:

same! heliza helmi is my idol also..
hehe

;p

My TeRrIToRy... said...

wahhh..apa lagi kena gi register trade mark..kang org copy :P

ct kamila said...

my territory:

haha...kna g register ni..

hiyah2..

;p

Cik Yana said...

hehehe~
ni style yg paling cik Yana suke
selalu buat
tak serabut sgt nk banding dgn style ikut datuk siti tu,,

ct kamila said...

cik yana:

ha ah..yg ni simple and senang nk buat...

hehe..

;p

hakim said...

ckp la sket... hehe... xpon letak la lagu background ke... :P

ct kamila said...

haha..

mcm vdeo org bisu je ork..

kehkeh

NRL ツ said...

kaka,best lah tgk ni,bole post lagi cara pakai shawl ? minat lah,

ct kamila said...

nrl:

t kakak buat post pasal shawl lg..

insyaAllah

:P

Anonymous said...

laen kali tunjuk la yang kat blakang skali..bru best...^_^

Anonymous said...

laen kali tunjuk la yang kat blakang skali..bru best...^_^