Sunday, December 12, 2010

Contest "pose paling stylo"


Stylo kan pose heliza ni.


Haa, nampak tak tajuk kat entry tuu :P

yes! hari ni aku terbuka hati nak buat contest kat korang. Tajuk contest ni "pose paling stylo".

Tapi ada syarat-syarat dia. Yang penting, hadiah dia menarik dan tertarik.


syarat-syarat dia sangat simple.

1. korang kena jadi follower blog ni terlebih dahulu. pastu komen kat shoutmix cakap
korang dah follow.
2. korang kena buat satu entry dengan tajuk "pose paling stylo".

--> kat entry tu korang sertakan gambar pose korang yang paling stylo tu. 1 keping je. pastu bagitau kenapa korang rase pose korang tu paling stylo. :P

3. tag 5 orang sahabat blogger korang.

4. link kan entry korang tu dekat komen entry aku ni.


haa, simple kan. so, contest ni akan berakhir pada 30 januari 2011.

jom join semuaa.

19 comments:

TimmY Cik KupuKupu Ungu said...

wowwww..ade contest.
tapi kene cek dulu ade x gmbar yg stylo...hehehe
i dah lama follow u..

sri juju said...

stylo tu mcm mne ?

ct kamila said...

timmy:

hehe.. carik2 gambar stylo tuu :P

ct kamila said...

sri juju:

x kisah la mcm mane. janji sri rase gamba tu stylo.

cth: mcm pic heliza kat atas 2..hee

Cikin said...

eh , tak saba nak join ,
lps stpm ni habes :)

ct kamila said...

cikin:

jom join.. ajak membe2 blog yg len join sekali..hehe

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
layan layan post ko kali ni nice

KaCaNg87 said...

ak nk join gop mila..ehehe..tp aci dop gne gmbo org laen?

ct kamila said...

brutalsolo:

wslm.
ohhh...thanks!

:P

ct kamila said...

kacang:

join2..hehe..tp x aci ah gne gambo org len..

hihi

:P

4umyfans said...

ct kamila, mana kamu dapat gambar heliza tu?

sweet je teman nengoknye.

ct kamila said...

4umyfans:

gambar 2 dr fb heliza.. hehehe

4umyfans said...

album fb dia yang mana ek?
jenoh teman cari tak jumpa. : )

___________________________________
Malaysia menang AFF Suzuki Cup 2010!

ct kamila said...

4umyfans:

lupa laa..sebab heliza ni banyak nau album dia..hr 2 tgok2 mcm lawa je gamba dia yg kat atas ni..so save je..hehe

yeay! msia menang..cayalah msia..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

selamat tahun baru

Solihin Zubir said...

kalau x stylo bley join x? heheh...

ct kamila said...

solihin:

boleh je..no hal punye..keke

:P

Nurulbadiah Lai said...

insyallah sis akan join k:)

ct kamila said...

sis nurul:

thanks sis..suka tgok sis...natural beauty..

:)