Sunday, December 5, 2010

Interesting ting ting


Ingatkan ting ting merujuk kepada manis leting.haha. MySpace kalau bahasa standart manis gilaa ah. tapi tak sampai tahap gilaa lagi laa. agaga

apekebenda yang kau duk merepek nih? sebenaunya aku dapat award lagi dari cik nabila. Thanks you very much! anda cun lah bila bagi award ni. eh eh :P

nama award ni "interesting blog award". ni aku tunjuk gambar award ni. ade bunga kaler-kaler ah. comeiinyee..MySpace hahaha


1. http://ciknabil-1.blogspot.com di mata kalian..
comey macam tuan dia. :)

2. nama blog anda dan kenapa letak nama tu..
mila0808. MySpace aku suka combination ni sebab nampak menarik. kalo korang tak suka, bia ah.camni ar.camni ar korang. kihkih

3. nama url blog anda dan dari mana datangnya idea tu..
http://mila0808.blogspot.com. sebenaunya idea ni datang masa aku mengigau sambil berlari-lari anak time kat ukm hari tu. MySpace kantoi! haha

4. apakah kaedah dalam penulisan blog anda..
hoh, kalau bab-bab penulisan ni, mesti laa gaya penulisan merapu meraban. almaklumlaa, bi masa spm tak dapat A1. eh, ade kaitan ke? biau ah :P

5. apa perasaan anda bila lihat blog orang chantek dan menarik sedangkan blog anda tidak
takde perasaan laa aku rasa...sebab blog aku pon cantik apa. ahh..muntah!

6. bilakah blog anda diwujudkan..
6 bulan lebih dah kot.

7. siapakah orang pertama yang tahu dan menjadi pengikut/sahabat blog anda..
si kacang. Membe rapat aku nih. dia ni kalo bab-bab melukis kacang memang terrorrrr.

8. sila tag 4 nama lain untuk menerima anugerah tersebut dan paskan syarat-syarat ini..
1. mira
2. kacang
3. hakim
4. semua laa yang baca entry ni. kihkih


p/s: penat jari beta duk taip panjang-panjang. rasa macam nak makan kacang panjang pon ada nih! haha

baibai MySpace

7 comments:

kinN~ said...

yeah memang interesting ting ting.hehe :))

ct kamila said...

kinn:

hehe...toche2..

:P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

mmg interestinggg~

ct kamila said...

miss lolly:

aaaa..miss lolly dtg cni..haha..tq lolly..

:P

hakim said...

kne wat mende ni cik mila?

ct kamila said...

akim:

mg wat entry pasal award ni..2 je..hehe

Amirah Adnan said...

yang..cane nak amek award tuh??nak save nggak bisa sih..no right klik katanya..;p