Thursday, December 9, 2010

Yesterday is a history


" yesterday is a history, tomorrow is a mistery, today is a gift ". hehe. quotation ni milik blog cik mira. Aku letak quotation ni pasal cik mira ni kasik award kat aku lagi. Cayang laa u mira. MySpace haha




ni haa award tu. wahhhh, aku suka aku suka. ecehhh, eksaited lebih pulak :P


Bila dah diberi award dan di tag, kena laa jawab soalan dia sekali kann.. hiks!


1. Pernah hilangkan barang rakan dan buat2 tak tahu saja?
seingat aku, tak pernah lagi setakat ni. Budak baik laa katakan. Haha (ketawa sambil gelak guling-guling)

2. Pernah tak meniru dlm ujian/ peperiksaan?
peperiksaan besar tu tak pernah laa. tapi kalau kuiz tu, tipu nau kalau cakap tak kan. Kirenya biasa jugak laa tiru time-time kuiz ni. Siap passing-passing kertas, tunjuk jawapan, tiru jawapan..semua-semua laa. kihkihkih

3. Blog sendiri di buat berasaskan apa?
based on agenda merapu meraban MySpace. Tapi kalau berbelog ni. best gilaa ah.


4. Berapa kerap anda berblogwalking?
Aku sebenaunya kan.. ade benda nak cakap ni. meh sini nak bisik ni.. (aku malas bebenau kalau bab-bab BW ni..haha)..shhhhhh, diam-diam je eh. Ni rahsia antara kita-kita je. :P

5. Perkara paling memalukan dlm hidup anda?
aku ingatkan orang panggil aku. Rupanya panggil orang lain tapi nama dia samaa dengan aku. Aku siap toleh, then jawab, apa dia? ** haa, malu aku wei. mane nak letak muka seposen nih! wakaka

6. Berapa anak anda impikan selepas kahwin?
8,9,10...(tipu bebenau!) :D

7. Berapa lama boleh tahan nafas?
8 jam. heh, kau ni mati hidup balik ke hape. hehe. jap-jap.. ehhh, hentahhhh laa.

8. Jika anda terketut dlm lif yg penuh dgn orang, anda buat apa?
pandang orang sebelahkanan, then orang sebelahkiri, pastu buat-buat tutup hidung. Lagi best buat-buat kecoh. Wei....sape melepassss niiii.. haha

9. Apa haiwan yg anda rasa org lain tak tahu wujud tapi anda tahu?
cabbit. (bila cat+rabbit).. haa, aku mengarut je tuu. jangan nak memandai tulis jawapan ni dalam exam. t kan korang dapat A++, aku jeles! kihkih

Jawab tagged kali neh laen dari yg laen, lepas jawab kena soal tuan yg tagged ni pulak..

haaaaa, cik mira bila nak kawen? gatai bebenau soklan..MySpace :P

Nak tag kat
sugar-sugar kapas strawbery
akim
semuaaaaaa laa yang singgah cni.. :)


baibai

3 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

ahak..dapat award lagi..suke2..tgh kumpul award skang ni..kekeke :)

thnx ye syg :)

ct kamila said...

sugar:

hehe. ok yg.welcome

:P

hakim said...

today= gift=present.