Tuesday, December 7, 2010

Tempatkan aku di syurga


sebenarnya tajuk entry ni aku cilok dari cerita tempatkan aku di syurga. Best gilaa cerita ni. MySpace Aku tengok pon dah lewat empatpuluhlima minit. Tapi, bila tengok je, rasa nak tengok sampai habis.

sape-sape yang tak tengok, aku suggest kat kauorang pergilah download cerita ni. Cerita yang memang taching gilaa. Aku tengok sampai mengalir air mata ni haa. MySpace cerita dia lebih kepada anak yang tak dengar cakap mak dia. Last-last si mak ni meninggal kat kubur anak istimewa dia. MySpace Anak istimewa dia ni pulak meninggal pasal anak lelaki dia yang lagi sorang tolak sampai terhantuk kat tangga, then meninggal.

memang taching! MySpace aku bese kalau tengok cite-cite cam gini, memang tak boleh nak tahan-tahan dah. Rasa macam aku pulak yang ada kat situasi tu. Ni laa susah kalau orang feeling terlebih ni. MySpace hehe

baibai MySpace


8 comments:

Betta sp said...

hmmm...xpenah tgk lagi citer tue. tp da taw ending nie,malas la nk tgk:)

jomsantaisekejap said...

belum tengok lagi dan rasa terharu bila dengar awk bagi sipnosis yang cukup memilukan dan menyedihkan sampai rasanya tak sanggup pulak nak melihat cerita tu...ahakkksss.

ct kamila said...

betta:

haha...tapi cite ni best taw.. rugi kalau tak tengok..tett..

hehe

:P

ct kamila said...

jomsantai:

cerita ni akan buat kita insaf bila tgok..taching gilaa laa..

mood sedih..hehe

:P

sugar2 kapas strawberry said...

errr..cite ape ni.huhu

ct kamila said...

sugar:

cite sedih ni...x abes lg feeling sedih ni..hehe

Amirah Adnan said...

haah.. cite ni mmg besh..anak2 dye sume wat jaat kat mak dye kan..

btw, u kena tag la! haha.. jom2 usha..

http://cokletwinter.blogspot.com/2010/12/r-e-l-i-t-i-dunia-sementara.html

ct kamila said...

mira:

yup..cite ni best gle..terfeeling lebih pulak ai mlm 2..wakaka

:P