Friday, December 10, 2010

Dan resultnya adalah.. dup dap dup dap


Dengar-dengar cerita result sem dah keluar. Haa, kauorang dapat berapa? aku dapat. dup dap dup dap....berape eh? MySpace

aku mana nak ada result. hehe. Pasai aku memang dah takde exam. Kena buat research, pastu tesis, pastu viva, pastu three grad. Wah, nampak macam mudah je kan T___T

tapi bila ingat balik zaman matrik, zaman ukm.. Bila tyme result nak keluar je,semua pakat duk berdebarrrr dapat berapa laa kan. Tapi aku pun takpaham dengan perangai aku yang satu ni. Orang lain pagi-pagi dah sibuk chek result. Tapi aku memang takkan chek laa tyme awal-awal ni. hentahhh laa kenapa.

Satu lagi yang best, bila result keluar, mesti dapat mesej banyak gilaa. MySpace Soalan yang pemes masuk ke handphone cabuk aku bunyi dia cam giniii. " mila, kau dah chek result? dapat bape? " hehe. Jawapan aku pulak mesti macam ni je. " belum. Kau dapat bape? hehe. Trickk laa kunun nak taw result orang dulu kan. haha. keji! MySpace

Tapi sepanjang aku belajar, result paling teruk masa sem satu tahun satu MySpace . Tapi mujur lepas 3. 3 point berapa..biarlah rahsiaa. hiks! Masa tu aku macam blur-blur tak taw pape. Memang sah laa jadik macam tu.

So, sekarang, bila dengar orang dapat result, mesti teringat balik zaman aku muda-muda dulu. hei, maknanya sekarang dah tua ke? MySpace Oh noo.. haha

baibai



12 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

result sblm dia keluar.taktdo mlm sy dibuatnya.hehhe

++ m.0.n.K.eY ++ said...

exam tu semua dunia je..kan? =)

nik rosmawati said...

tak pe.nak wish gd luck la.buat tesis elok2..hehe

ct kamila said...

sugar:

hehe.. mostly rmai gak kwn sy yg mcm 2.. hehe

:P

ct kamila said...

monkey:

yup..tp dua2 kita kena balance. dunia kita berjaya, akhirat pun sama..

amin

:)

ct kamila said...

sis nik:

hehe. thanks sis!

:P

hakim said...

power ah cik mila... paling rendah 3 pointer something. fuyoo

ct kamila said...

akim:

aku da power rabun je kim. hahaha

:P

4umyfans said...

untunglah tak payah nak tengok results yang kadang kala sudah untuk dibuka webnya kerana traffic jamm....

Solihin Zubir said...

okla tu...
xpe.. sem baru ni pulun lagi ye..
biar lg gempak.. hehe..
nway, congratz.. :D

ct kamila said...

4umyfans:

tp terasa gak nak cek result skung ni..bia xde result pon..kehkeh

ct kamila said...

solihin:

tq2.. hehe..akan diusahakan sebaik mungkin.

:)