Sunday, January 9, 2011

Anugerah Juara Lagu ke 25

Assalamualaikum..

Rasa macam lain macam je nak buat entry baru. dah lama tak berbelog. busy u olls..ecehhhh!

semalam for sure kauorang tengok AJL kan. So, amacam. suka tak dengan keputusan tu. Aku actually still tak percaya gak laa dengan keputusan tu. but then, dah tu keputusan dia.

Tapi ada jugak rakyat malaysia ni yang siap buat page bagai kat facebook. Ade page *kami tidak bersetuju Ana Rafali menang AJL 25. pastu ada pulak page *kami menentang page kami tidak bersetuju Ana Rafali menang AJL 25.

Adoi. kelakar laa depa ni. dah si ana rafali menang. kira rezeki dia laa tu. baik laa depa-depa ni buat page *kami sokong ct kamila masuk bertanding AJL 26. Haa. nampak gak ada motif.. hahaha. (nangis mak aku dengar) :P

Tapi kombinasi pengacara ally + cheryl + faizal memang da best laa. ada part yang satu tu memang sempoi ahh..

ni la ayat dia. seingat aku laa kan.

ally : what is your name?
faizal : my name is faizal.
ally : ok-ok takpe. who is faizal?
faizal : faizal is mail.. (faizal ismail)

pastu boleh pulak muka si faizal ni selamba macam takde perasaan je time jawab. kelakau nau! haha.. kite boleh jadi geng ni faizal. kehkeh


Ok. ni laa keputusan AJL 25

JUARA
Lagu : Tolong Ingatkan Aku
Penyanyi : Ana Raffali
Komposer : Ana Raffali
Lirik : Ana Raffali
Hadiah : Trofi & Wang Tunai RM35,000

NAIB JUARA
Lagu : Drama King
Penyanyi : Meet Uncle Hussein & Black
Komposer : Taja
Lirik : Tun Teja
Hadiah : Trofi & Wang Tunai RM15,000

TEMPAT KE-3
Lagu : Noktah Cinta
Penyanyi : Hafiz
Komposer : Ajai
Lirik : Sheikh Qalam
Hadiah : Trofi & Wang Tunai RM12,000

VOKAL TERBAIK
Lagu : Noktah Cinta
Penyanyi : Hafiz
Komposer : Ajai
Lirik : Sheikh Qalam
Hadiah : Trofi & Wang Tunai RM10,000

PERSEMBAHAN TERBAIK
Lagu : Hanyut
Penyanyi : Faizal Tahir
Komposer : Audi Mok
Lirik : Faizal Tahir
Hadiah : Trofi & Wang Tunai RM10,000

p/s : apa komen kauorang ana rafali menang?

baibai


10 comments:

hakim said...

kalau aku msok, kompem aku mng. :D

sebelas said...

wow anarafali :P

Solihin Zubir said...

haha.. siap wat fan page la plak..
hhmmm... pape pon, ramalan sy ana menang adalah tepat.. ;-p

ct kamila said...

akim:

wow...wet menang tu bleh share ngn aku.. hahaha

ct kamila said...

sebelas:

hehe.. peminat ana rafali ni.. :P

ct kamila said...

solihin:

wah2.. pe lagik.. usha2 ah si ana rafali.. kot2 la dia blanje ke..

ehem2..

:P

~~su manje~~~ said...

salam sis su mintak izin nak ambik link sis nak masukkan dalam blogwalking su manje boleh tak..?

ct kamila said...

sue:

ok je.. no hal..

hee

:P

Hanim Mahali said...

sokong ana menang... ^_^
lagu penuh simbolik... like

ct kamila said...

hanim:

ble dengar balik lirik lagu ana rafali ni.. mmg layak laa dia menang..

:P