Wednesday, January 19, 2011

orang kata kalau mimpi benda sama sampai dua tiga kali, kemungkinan besar makna disebalik mimpi tuu menjadi kenyataan. lalala~


Korang pernah mimpi benda yang sama sampai 3,4 kali tak. Aku sebelum-sebelum ni tak pernah laa pulak. tapi sejak 2,3 menjak ni, banyak laa pulak mimpi benda yang sama berulang kali.

Dulu aku pernah cerita mimpi yang dasyat. kalau nak tahu, boleh baca kat sini.

masuk ni dah 3 kali aku mimpi ombak besar. dah macam tsunami pulek. sebelum-sebelum ni kalau mimpi ombak besar ni, semua family aku selamat. tapi semalam sedih laa pulak. 3 orang je family aku yang selamat dalam ombak besar tuu. sob sob sob.

padahal mimpi je pon. tapi bangun je pagi tadi aku rasa menggigil. seram gila bai mimpi aku semalam. (ini serius! wonderpet wonderpet kami datang.. ehhhhh.. haha :P)

mak aku cakap kalau mimpi benda sama berulang kali, kemungkinan besau laa kan makna disebalik mimpi tu menjadi kenyataan. tapi mak aku cakap, biasalah mimpi.. mainan tido je tu..

biasa orang cakap kalau mimpi ombak besau, rezeki akan datang kepada kita. aku pon google ah nak tahu gak jawapannya kan. hiks!

tapi aku rasa kemungkinan besar jugak ahh. pasai umt ada sediakan skim bantuan tuk master student punya research. rm3k u olls. aku baru je hantar borang. hope dapat laa. doa-doa laa untuk aku. t aku belanja aeskrem 30sen satu sorang. kehkeh :P

p/s: serius takut gila mimpi ombak besau ni. macam real laa pulak.

baibai


8 comments:

rossoneri said...

belanja lah coklat ferrero rocher sorang satu kotak :D

ciknabil-a said...

nabila jarang la dapat mimpi. kcian kan? haha!

ct kamila said...

rossoneri:

haha.. boleh je.. ecehhh!

:P

ct kamila said...

nabila:

meh nak bg tips dapat mimpi..

wow! haha :P

Solihin Zubir said...

pagi tadi sy mimpi kena tembak kat kaki n dada..
gila btoi!
harap2 x jd kenyataan.. huhu...

ciknabil-a said...

haha nak mimpi pown ada tips kew? x pnh lak dga. hehe...

ct kamila said...

solihin:

uish.. bahaya nau!

dun wori bebeh.. mainan tido je tuu..insyaAllah2

ct kamila said...

nabila:

tipsnye..

jgn basuh kaki b4 tido..
kehkeh

(gurau je!) :P