Monday, February 7, 2011

Contest-kami-pose-comey



Korang rasa pose korang comey? meh sini orang kampung semuaaaa.. blogger amni ada buat contest ni. contest dia macam tajuk entry aku ni haa. hehe. kalau nak tahu lebih lanjut, boleh terjah blog amni dan baca syarat-syarat dia kat SINI.


banner tuan contest. alolo comeyynyeer.


sekarang meh tengok gambar yang aku pertaruhkan. ecehhh! gamba ni masa kat ukm tahun 2. Dengan geng-geng trians. seronok teramat ah time ni. lalala~

nah, ni dia gambar kami pose comey dari ct kamila. wahh, mintak sign! kah kah kah



haha.. pose cenggini memang overrr!




hek hek hek :P


amni, den kasi 2 gambar. xpe kann :P


next, kenapa aku join contest ni?

meh nak habaq mai. aku join contest ni pasaiiii bila aku tengok je benda comey kaler putih, oh mak ai. terus jatuh hati. amni tak tanya pon, terus je aku cakap "nak nak nak".. (haha, tak maluuu!) so, ni dia benda putih comei tuu. jeng jeng jeng




hadiah contest ni. wow! memang wow laa kan. hiks!

pastu aku nak tag 4 orang membe blogger aku.
1-mira
2-akim
3-kacang
4-solihin


ok bai


8 comments:

amny.. said...

thnx join..:D

best of luck k..;DD

folo sini.

Imran nyambek said...

comel je korang.haha

Nisa' Azman said...

hye kamila..
sy nk ajak awk join contest sy, kalo sudi join.. thanx in advance ye!! ^_^

miss lolly a.k.a luvfareda said...

semua c0mey =)

♥e'in♥ said...

good luck! =)

KaCaNg87 said...

wooo...comey3..bdk2 tr ni op?
nk join gk..tp x dan mse ag nk post entry br..bz ngn pakwe br..hik3

Solihin Zubir said...

omg!
hadiah gila gempak..
iphone tuuu..
err.. makaseh tagged sy... heheh..
gudluck ye..

aLieF si Muncung ManiS said...

salam awak..terima kasih alief ucapkan sbb sudi menjenguk blog alief..sebagai tanda persahabatan,alief follow blog awak..yg ke 264..kalau sudi,awk follow la blog alief balik.tapi,ingat!! awk follow kalau awk rasa blog alief best je taw.huhu..thanx awak..keep in touch taw..thanx again.salam perkenalan..