Sunday, February 13, 2011

Asyik soalan sama je. Takde yang lain dah eh. keh keh keh


Hei you, kenapa aku tengok kau semakin chubby sekarang. Lepas tu datang lagi sorang, ha ah laa you, you makin tembam @ gemm*k * ehem ehem. paham-paham sendiri laa eh.

hamboi hamboi. mulut kemain lagi ehh. laju je.

*ayat akibat pengaruh novel! kah kah

ok fine! pernah tak korang mengalami situasi kat atas tuu. aku takde lah sampai macam tuu. tapi sekarang bila ada membe-membe lama add fesbuk, mesti ayat sama je " milaaa, aku tengok kau dah chubby laa sekarang "

erk. alaaaa you. sampai hati. sob sob sob

tapi memang betul pon. dulu berat aku time sekolah dengan matrik, berat aku 45 kg je. sekarang ni berat aku hampir-hampir 50. (hek eleh, blah ah. kalau dah 50 kg, cakap ahh 50 kg! coverr kunun. cess cess)

BMI aku normal je. tapi penat ahh nak jawab orang asyik cakap benda sama je. Macam mana nak turunkan 5 kg ni. Alaaa, 5 kg je pon. please please. muahaha



p/s: macam mana eh, macam mana eh..



ok bai

3 comments:

Solihin Zubir said...

sy plak rmai yg tegur makin kurus.. huhu..

errr.. pompuan mmg mudah gemox eh? ;-p

ct kamila said...

solihin:

arghh.. jeles! hehe

x ah..rmai je pompuan kurus yg nk gemok tp x gemok2..

:P

aLieF si Muncung ManiS said...

kalau kat alief diaorg tegur positif..diaorg cakap alief makin putih..muahahahaha..happy alief dgr..lepas tu diaorg ckp alief ni katak bawah tempurung..tak keluarrumah..sbb tu putih melepak..terus sedih balik..huhu..hye awak,selamat berkenalan..nama saya alief..(cara skema)..kalau free awak dtg la singgah blog alief..alief menghargai kedtgan awak..kalau awak sudi awak follow la blog alief.tapi,awak follow kalau awak rasa blog alief best je..kalau awak rasa blog alief boring dan tak best,jgn paksa diri nak follow taw..thanx awak..alief tunggu kedtgn awk ke blog alief..selamat mnjadi sahabt blogger alief..