Sunday, August 14, 2011

Review: contact lens


Assalamualaikum.

Hai korang.

tak tahu kenapa, sekarang ni aku suka gila pakai lens kaler. tapi setakat ni aku guna brown or grey je laa. Tapi dalam banyak-banyak lens kaler yang aku dah try, lens dari korea memang sangat best. tak perlu nak pakai eyedrop sehari suntuk. memang takde hal la der.



album ni paling banyak aku dah try. CM 834, Cm 835, Ch 625. semua best. kaler pon lawaa =)


yang ni ak baru order untuk hari raya. festime nih aku order kaler hazel ni. huehue



p/s: alahaiii tak sabar wait lens sampai. ^^



ok bai