Tuesday, August 23, 2011

Kecewa gila yuu. PATAH HATI sudah!


Assalamualaikum.

Hai korang.

sob sob (tarik tisu), serius kecewa gila yuu. firstime beli lens kaler online tapi tak memenuhi citarasa. Selama ni aku beli suka HA HAti je bila lens sampai. bila pakai terus rasa EHHH apsal mata aku dah jadi mata angelina jolie (pengsan!)

tapi lens yang aku order untuk hari raya ni serius telah membuat aku patah hati. aku order kaler hazel tapi dia tersalah pos kaler grey =_='

aku malas nak kecoh-kecoh cakap "hei, apsal yuu salah pos ni haa?" nanti kang merajuk terus tutup kedai. HA HA

aku dapat kaler dreamy-i grey. yang aku order dreamy-i hazel. ok fine fine (merajuk sampai tahun depan) wuuwuu. bila aku pakai, dia jadi macam kaler hijau. minat saleh laa sangat kan. keh keh


dreamy-i grey lens


aku takde hal pasal kaler tuu, tapi kenapa bila aku pakai rasa tak selesa gila. berdenyut-denyut mata aii ni. aku baru pakai 2 kali, lepas ni tak nak pakai dah. raya ni tak nampak orang pon takpe. asal mata aii oke.

dah 2 tahun aku pakai lens kaler. before ni oke je. tapi dreamy-i grey ni tak sesuwei pulak dengan mata aku. (tarik tisu lagi)



ok bai


4 comments:

nabByla said...

tapi nmpak laawa jew akk pakai. huhu.. mungkin sbb akk dah mmg x suke kat kaler tue, tue yg pkai ase x selesa jew.

btw akk, nabilah dah tukar url blog. akk kena follow link baru taw? jgn lupa. hehe..

nie link, http://bellafik.blogspot.com

selamat berpuasa! ;)

ct kamila said...

ptot laa x leh bukak blog nabila hr tuu..

ok..btw, selamat berpose!

=)

Cik Suheela said...

nahhh amik tisu lagi byk2, hihihi..cian u..nape tak mintak tukau balik??dulu pun i pnh beli lens, tpi org tu slh anto lens. tapi boleh tukau balik la..

takpe, mata grey pon cun ape, minah salleh kot heeeeheeee.. ;)

ct kamila said...

suheela:

ai nak tukar.. tapi dah nak dekat raya..pos dah nak tutup..

redha jelah.. hehe