Sunday, May 1, 2011

Gedebush kebaboommm

Assalamualaikum.

*kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayaanggg (pinjam ayat maria elena zarul. hehe)

korang pernah tak jatuh dari tangga. for sure pernah kan. alaaaaa, tak yah kenyit-kenyit mata. aku dah tahu korang pon pernah jatuh tangga. keh keh keh

tiga hari direct, aku rasa fenat nak mamtik. hari sabtu duk gergaji pokok rambutan. jiran aku duk tegur " owoh achik, duk panjat tangga gergaji pokok ". hua hua. tapi ak gergaji sebatang je. yang lain adik lelaki aku yang buat.

hari ahad, aku duk mengecat dinding dapur dengan kakak-kakak aku. duk panjat tangga gak. bangga tengok rumah dah kembali berseri. cheaaaaa!

Hari ni aku duk cat siling rumah dengan adik and mak aku. dah macam lelaki gagah perkasa macho nak mamtik rasenya. duk panjat sana sini. haha. tapi tadi dengan sadisnya aku jadi superman. tengah syok-syok aku duk panjat tangga nak bersihkan dinding yang kotor kena cat siling tu, sekali adik aku terlepas pegang tangga. aku dengan aksi superwomen jatuh gedebush. kebabooomm. (macam tu laa lebih kurang bunyi sound effect dia). adik aku sengih-sengih pastu siap cakap mujur kau tak jatuh dalam tong cat. kalau tak memang cun laa. *kwanghajaqqqq hang. aku celup cat kat hang baru jadi mamat saleh karang. =)

pastu tengah syok-syok mengecat, bleh pulek adik aku blah.

"penat ah aku. pasang laptop jap"

ingat nak buat apa. rupenya duk karoke lagu exist.


=_=







sabau jela aku..

ok bai




3 comments:

hamzah ian said...

aku perasan birthday hang 8/8/88

waaaaaa.. cool

miss lolly a.k.a luvfareda said...

alololololo kecian =P

muhamad hanif said...

gagah perkasa ? wonderwoman ?

kahkahkah !