Thursday, April 28, 2011

Girls and legging.


assalamualaikum.

hai guys!

aku sebenarnya hairan dengan girls zaman sekarang. fesyen felik-felik nak mamtik (pinjam ayat lolly). serius aku hairan. sekarang ni semua sibuk duk pakai legging. nak kata cantik, serius bagi aku tak cantik langsung. hudus sepang ko'ong orang ganu kata. dahla legging tu kain dia a little big nipis kot.

depa ingat diorang nampak lawa and dapat attract perhatian kaum adam. but, the fact is kaum-kaum adam ni for sure duk mengumpat korang. so, please girls, avoid wearing legging when you are in the open place. =)

aku share pengalaman aku kat korang. first, masa aku pergi pasar malam. tengah syok-syok duk nak membeli tu, sekali lalu la seorang girl ni. wearing legging plus tshirt betol-betol bawah munggeng (vontot) plus tudung ekin. you tak rasa annoying ke pakai macam tu pergi pasar malam. then,pak cik yang menjual tuu duk mengata depan-depan aku. disambung pulak dengan 2,3 orang mamat lagi. " diaorang cakap, apekehel nya tuu". aku sengih je.

pastu semalam, aku pergi shopping mall, tengah tolak troli sekali kakak aku panggil. dia suruh aku pandang depan. aku ingat asyraf muslim ke, heliza helmi ke yang ada kat depan tu, boleh laa aku cakap " nak sigggnnnnnn" hua hua. sekali, ada free hair girls tengah duk syok jalan. one of them wearing lengging plus tshirt atas munggeng.keh keh keh plus rambut kaler brown camtu. aku duk tanya kakak aku, chinese ke. kakak aku kata "chinese hape, melayu laa tuu". omaigod.macam tak pakai pape pegi shopping mall. pastu aku dengar sape ntah cakap " kafir kot ". isk3. macam-macam. aku malas nak melayan, aku g usha heels. ada gak faedah. kan kan. haha

so, korang. one more times. please do not wearing legging. nampak buroks gilewwwww. seriously.


ok bai.





2 comments:

Amirah Adnan said...

dyeorang tak malu.. tapi kite yg tgk nih malu!T_T

nunui Joe said...

btol tu Amirah~ Macamlah cantik. ceh