Thursday, March 3, 2011

dup dap dup dap


Assalamualaikum.

wahh, dah lama gila aku tak hapdet blog. maleh le pulek. hehe. sebenaunya aku pergi ukm baru-baru ni. alang-alang pergi interview yang spp tuu, aku buat laa reunion sekali dengan geng-geng rapat aku masa kat ukm dolu-dolu. (hamboi-hamboi, kemain lagi kau ehh, macam dah 4 tahun tak jumpa, padahal baru 6 bulan kot. keh keh keh)

aku ingat nak join reunion trians (geng kelas aku masa degree), tapi tak sompat le pulek. so, tak terjoin. next tyme maybe. hehe.

next, hapdet pasal interview, so far ok jugak lah. ade rezeki ade laa tu. jangan duk berharap sangat nanti frust menonggeng baru fadammuka. haha

so, apelagi. bila dah jumpa geng-geng lama, meronggeng ah keje. ambik gambar semuaa. aku sempat pergi tengok movie sanctum. best ahh. sampai tutup-tutup mata aku bila ada part yang scary. kah kah kah

so, ni la gambau yang ada. banyak, tapi tempek kat sini sikit-sikit dahla kan. hiks







ok bai


4 comments:

ciknabil-a said...

windu nak jumpa kwn2 lama.

sugar2 kapas strawberry said...

best giler kalau dapat hangout sama2 dgn kwn2 lama

Solihin Zubir said...

amboii.. gambar..
posing mcm cover album la.. heheh..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

bile si manis bertemu =)