Wednesday, March 23, 2011

cik eira shoppe giveaway.html



Assalamualaikum koranggg. hehe

hari ni nak join giveaway lagi. kali ni by cik eira shoppe.



cik eira ni jual contact lense online. comel-comel je kaler dia sume.

hadiah yang cik eira nak kasi pon best!

1) kanta lekap yang anda minati dan pilih sendiri di Cik Eira Shoppe yang berharga RM50
2) kanta lekap yang anda minati dan pilih sendiri di Cik Eira Shoppe yang berharga RM30
3) topup percuma untuk sebarang talian sebanyak RM15 di Cik Eira Topup


menarik kan hadiah dia. tapi kalau dapat, aku nak yang kaler grey CM901. jap-jap nak tunjuk gambar.


comel gilaaaa kan. hiks


p/s: so,lpas ni korang boleh laa beli lens online kat blog cik eira.

ok bai

5 comments:

Amirah Adnan said...

eceh..nak pakay contact lens ek?:p

cik eira said...

thanks join :)

mie said...

uihh!!!
moga terus sukses..
ehehehe

hamzah ian said...

laki join buleh?

ct kamila said...

mira:sis mmg pkai lens..rabun..hehe

eira:hope boleh menang...haha

mie: thanks! hehe

hamzah: dah tutup tarikh..sob sob