Monday, March 14, 2011

CM-835



apekebendanya lah hai CM-835 tuu. Meh orang kampung semuaa, aku nak bagitau apekebendanya tuu. lalala~

tuu laa contac lens yang ai beli online. haha (ces, blah ah kau! :P)

ni first time aku beli lens online. nampak macam lawaa je. kaler dia angel grey. first time jugak ah aku guna kaler grey-grey ni. selama ni haremm. duk guna kaler brown je. sebab aku tengok kaler grey ni macam tah hape je kan.

tapi, bila pakai kaler ni, rasa nak pakai kaler grey je. kaler lain tak pandang dahh. haha



Ni haa, contoh aku pakai. disebabkan aku pemalu, lalala~ aku
tak nak ah letak gambar full. so, aku crop.




bila ada flash, dia bertukar jadi kaler biru. huiyooo, dasyat tuu. (padahal jakun. ehh biau la :P)



p/s: aku beli from geolens. (sempat lagi nak bagitau! ecehhh)

ok bai



6 comments:

me suya said...

comey.. suya tak pernah pakai yg kaler2.asyik clear jek... hehehehe sng cr power

me suya said...

nanti dinner final year ni nak try.. hehehe

Solihin Zubir said...

woahh.. dh jd minah salleh.. heheh..

hakim said...

pakai spek comey ag... :P

Awangku Johan said...

salam ziarah dan salam perkenalan.. saya follow blog awak ek.. mai la singgah dan follow blog saya.. tu pun kalau sudi

ciknabil-a said...

mesti nmpak cun bila akk pakai cntact lens tue. warna warni mata dia. hehe..