Saturday, October 16, 2010

banyaknya keje cekolah.



Waa, aku sudah pening. Keje cekolah (research) banyak tak gerak-gerak, tak move-move orang kata (orang tu, refer kat aku la tu)..haha. adoi. Asal susah sangat nak dapat info dari internet ni. dah penat aku cari. Boleh naik power rabun aku macam nih. Mengadap laptop tapi maklumat tak jumpa-jumpa jugak. Haiyaaaa..Ni kalau orang cina cakap, manyak susah maa..


Alih-alih, takde keje lain yang aku buat. Facebook, blogging, ym pastu terjah blog orang sana sini. Tapi aku jarang komen. Aku pi baca je.. haha. jahat tak aku?


Tapi kan, aku rase banyak masa aku habis baca kisah-kisah hidup kat blog orang. Itu jelah keje aku. Nanti tetibe dapat col dari prof terkasih aku, baru la nak siapkan keje cekolah semua. (ala.. hidup mau hepi der. stress2 buat apa kan...kehkeh)


p/s: hari ni dapat duit pree dari seorang datuk. Bukan daddy punya sugar tau! sebab......Aku main-main je tuh...saje nak hilangkan stress....muahahaha.

baibai.


3 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

hehehehe.g cari kat lib la syg..kat internet pon kdg2 sush

ct kamila said...

cik sugar:

mlas nk g umt...dlm 45 min br sampai sana. ni pon mmg duk umah x duk hostel..hehe

~SukEMakAn~ said...

buat keje
buat keje!
hehe