Wednesday, September 21, 2011

oke fine. berjayaaaaa yeay!


Assalamualaikum.

Hai korang. dah lama aku tak menyemak kat blog sendiri. busy u'olss keh keh

Ni pon baru je berjaya mengupload jurnal dekat dia punya website. jurnal ni nanti penyelia aku nak kena present kat conference di madinah. entah, aku pon tak berapa paham sebenarnya. takpe-takpe, asal keje aku dah setel kire oke laa tuu. HA HA

tapi kan, dia punya cara nak upload tu kemain susah nau penat letih tired laa aku camni. siapa yang buat website tu haa? err err. itu bukan marah. itu monolog dalam je. huehue.

berjam-jam jugak laa aku mentorai baru berjaya. sampai kalah aku main game tadi. camni ar camni ar. sob sob


p/s: korang perasan tak, apekehel function fesbuk makin tak best -_-' (lari topik) :P



ok bai.


4 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

takpe..alhamdullilah dah selesai kerja kn

Amirah Adnan said...

dia punye website???


p/s : haah tu le.. menyampah dgn menatang yg dok gerak2 mcm hade scroll box tuh..

Cik Suheela said...

betul2..fb cam tak best la..cam feningg2 aii..

bloghok said...

wahhhhhhhhhh....