Wednesday, June 22, 2011

rasa TERHARU gila. tapi dalam masa yang sama SEDIH pon ada.



Assalamualaikum.

Hai koranggg. lama aku tak buat kecoh kat blog sendiri. tapi sebelum tuu, nak jerit YEAYYYYY sepuas hati. first jurnal akan di publish tak lama lagi. nanti bolehlaa search jurnal aku kat google. muehehe.

pastu haji (penyelia aku) dah reply emel. aku malas nak taip panjang-panjang. print screen jelah senang.lalala~




emel aku kaler pink gittewww. kalau nak emel cenggini, gunalah yahoo mail beta! keke




haji cakap, cepat laa siapkan master tuu. nak bagi master dah ni. ehem2. terharunya ai yuu! tapi
sedih gak aku ni sebenarnya. tak sempat nak grad tahun ni. tahun depan baru grad. maybe bulan 2 tahun depan baru siap sepenuhnya. bayangkan lah ea. nak setel hal tesis pon, ambik masa sampai satu sem. ni laa susah buat master by research. sob sob sob.

p/s: doakan aku berjaya siapkan tesis+projek+satu lagi jurnal. then taun depan dah grad. YEAYY lagi (berapa banyak yeay daa) =)



ok bai


3 comments:

cik eira said...

ehh susah ehh nak buat tesis ? huhu

**http://cikeira.blogspot.com/

SpyMASTER said...

wah.. semoga berjaya ye..hehehe

ciknabil-a said...

hee bestnya! huhu... good luck! :)