Tuesday, February 21, 2012

Chat Box?


Assalamualaikum.

Hai korang. aku stress! tu je yang boleh aku kata. Ehh ok-ok bukan aku nak hapdet pasal ni. no no no. ape celOpp.. (ehhh mcm best laa plak ayat ape celOp ni. alaaaa dari cerita ape celop tv3 yang tengah hot sekarang ni. heeeeee)


Alahai mengarut lagi. lempang jugak karang! keh keh. tak begini alkisahnya. ada orang tanya aku. apesal tak letak chat box kat blog aku nih. so, begini alkisahnya.

pada hari itu, sedang aku syok-syok edit blog bagai, tibe-tibe aku terdelete html chat box. jadinya omak ai. hilang sudah chat box aku. sob sob sob. so, disebabkan aku dah malas nak letak chat box kat belog aku ni, aku bia jelah. satu lagi macam seronok la pulek takde chat box.


haha. KEJAM! tu je kot aku nak hapdet. lalala~

p/s: aku ada beli tudung baru.. elehhh beli tudung pon nak kecoh. (gaduh dengan diri sendiri)



ok bai


1 comment:

teratak hati said...

ok je tk de chat box pun kan..