Sunday, February 26, 2012

Bismillahirrahmanirrahim.



Assalamualaikum.


Hai korang. azam taun 2012 aku masih tak tercapai. Salah satunya azam nak diet. Ecehhh diet laa sangat kan. Ok fine. aku sangat jeles dengan orang yang kurus. In fact, BMI weight category aku 'healthy'. tapi kalau boleh aku nak BMI untuk healthy yang paling minimum. aku tak nak underweight. susah lak kan. kehkeh.


ok fine-fine. Kalau aku nak dapatkan BMI healthy yang paling minimum, aku kena capai berat around 41 kg camtu. But now berat aku 47 kg. Means aku kena turunkan lagi 6 kg. Agak-agak kalau dalam 2 bulan boleh turun tak dalam 6 kg? Aih.. nafsu makan kuat cenggini ko kata nak diet mila! ==' (sabo jelah haku)


kalau orang lain boleh turun sampai berbelas-belas kilo, takkan laa nak turun dalam 6 kg tak boleh. iye dok? ecece..sedapkan hati sendiri.


Ada tak sape-sape yang dah berjaya turunkan berat badan. Sila bagi tips pelisssss. teehee


ok bai





3 comments:

Amirah Adnan said...

sy ade tips! sy ade! ade! ade! ;p

zBz said...

me!!! da penah rasa turun berat bdn sampai 10kg...but need a highly mentally disciplined especially by controlling your food...but the most important thing is NO SUPPPLIMENT that i take... ^_^ strong spirit of determination is the key to succeed.

Cik Suheela said...

47kg ok la tu yang..kalau 41 kering nauuuu...takde shape nti tak lawa hihihi